Tips voor deelname aan De Dongense Dorps Quiz

De Dongense Dorps Quiz bestaat voor een aanzienlijk gedeelte uit vragen die over Dongen gaan of die in Dongen uitgevoerd moeten gaan worden. Het is daarom raadzaam om enkele Dongense teamleden in je team te hebben die iets weten van het huidige Dongen en het vroegere Dongen.

Overigens zitten er ook vragen in die niet specifiek over Dongen gaan. De vragen zullen erg divers zijn. Een diverse samenstelling van het team qua leeftijd en interesses is dus een pré en vergroot de winkansen.

De Dongense Dorps Quiz is het beste te maken op één centraal punt van waaruit er gewerkt wordt en waar de antwoorden binnen zullen komen. Dit kan een huiskamer zijn, een café, een kantine, een caravan enzovoorts.

Zorg dat je op de avond zelf de beschikking hebt over minimaal één fiets, één of meerdere werkende computers, tablets of mobiele telefoons  met internetverbinding, een printer, een digitale camera en een telefoon waarop je te bereiken bent en waarmee getelefoneerd kan worden. Zonder deze middelen is deelname aan De Dongense Dorps Quiz vrijwel onmogelijk.

Voor het invullen van het antwoordformulier hebben we een filmpje gemaakt met handige tips: