Organisatie

Beleidsplan

Deze stichting heeft ten doel om de leefbaarheid, participatie en sociale cohesie in het dorp Dongen te bevorderen. Daarnaast vindt zij het belangrijk de kennis over de Dongense cultuur te bevorderen. Zij wil dit doen door het organiseren en het uitvoeren van een dorpsquiz met een daaraan gekoppeld een prijsuitreiking/feestavond.
DDDQ is een evenement voor alle inwoners van Dongen. Op de quizavond zullen de deelnemende teams op hun eigen gekozen locatie vragen op lossen. Aan de hand van een vragenboek gaan de teams op zoek naar de goede antwoorden. Hierbij worden ook zoekopdrachten gegeven door het dorp heen (uitsluitend te voet of per fiets).
De uitslag van de quiz wordt bekend gemaakt op een speciaal georganiseerde feestavond.

De deelnemende teams kunnen zich voor de quiz inschrijven tegen een vergoeding voor de te verwachten kosten van de organisatie van de quiz en de feestavond. Tevens worden sponsoren gezocht om de activiteiten financieel mogelijk te maken.
Het doel is om Dongen bij elkaar te brengen en er met zijn allen een onwijs leuk en geslaagd cultureel evenement van te maken.

Bestuur

Peter van der MaadeVoorzitter
Eline van LuxemborgSecretaris
Coen BastiaansenPenningmeester
Inge AkkermansBestuurslid
Jacques BakxBestuurslid
Bert de LangenBestuurslid
Jannus VerharenBestuurslid
RSIN855176416
Post-adresKardinaal van Rossumstraat 22
5104HM Dongen
Het bestuur is onbezoldigd.
Privacystatement
Disclaimer