De Dongense Pop Quiz

De Kroegentocht

Ben jij een groot muziekliefhebber en kom je graag in de kroeg? Doe dan mee met De Dongense Pop Quiz – De Kroegentocht!

Op dinsdagavond 28 december, in de donkere dagen tussen Kerst en Nieuwjaar, tijdens de Wonderful Days Dongen, organiseert De Dongense Dorps Quiz in samenwerking met Kwisjes De Dongense Pop Quiz – De Kroegentocht

Tijdens deze avond ga je tussen 19:30 en 00:00 uur van kroeg naar kroeg waarbij je steeds een nieuwe, gevarieerde, quizronde speelt over popmuziek. Er zijn leuke prijzen te winnen en je steunt hiermee ook de Dongense horeca. Je kunt meedoen met een team van maximaal 4 personen. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team. Inschrijven kan via de website van www.dddq.nl en www.kwisje.com. Wie wordt DE grootste muziekkenner van Dongen? 

De Inschrijving voor DDPQ start op zondag 14 november 2021 om 12:00 online. Er kunnen maximaal 155 teams meespelen. Je kunt je team tot en met zondag 12 december inschrijven, maar ben op tijd want vol is vol. Leg snel je plaatsje vast en schrijf je hier in!

In deze bijzondere tijd kan er nog wel eens iets wijzigen. Als organisatie houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Mocht om een of andere reden de quiz niet doorgaan dan krijgt iedereen het inschrijfgeld terug.

 

DDPQ is mogelijk gemaakt door   en DDDQ