DDDQ 2023

Ook in 2023 gaan we weer quizzen! Op zaterdag 30 september organiseert DDDQ voor de 7e keer De Dongense Dorps Quiz.

De inschrijving voor De Dongense Dorps Quiz vindt plaats op zondag 14 mei 2022 tussen 10.00 en 12.00u bij Opener Bier, Veepad 33, 5105 AG Dongen. Zoals u van ons gewend bent zijn daarbij alvast de eerste punten te verdienen. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team en dient ter plaatse contant of per PIN afgerekend te worden.  

Om het inschrijven te vergemakkelijken kun je het inschrijfformulier alvast downloaden. Vul het inschrijfformulier thuis in en breng het mee. Ter plaatse invullen kan natuurlijk ook.  

Mocht een team niet in de gelegenheid zijn om op 14 mei naar Opener Bier te komen of je hebt je team nog niet compleet, dan is er de mogelijkheid om vanaf 15 mei in te schrijven via de website: https://www.dddq.nl/.  Dit kan tot en met vrijdag 30 juni 2023.

De zevende editie van De Dongense Dorps Quiz vindt plaats op zaterdag 30 september. Zoals gebruikelijk is de start op een bijzondere locatie in Dongen. Wij van De Dongense Dorps Quiz hebben er weer zin in!

Graag tot 14 mei! 

DDDQ 2023