Doe mee aan De Dongense Pop Quiz op woensdag 21 december 2022

Dongen is op woensdag 21 december 2022 opnieuw in de ban van het quizzen. Dan is namelijk De Dongense Pop Quiz (DDPQ). De Dongense Pop Quiz is een unieke combinatie van quizzen én een kroegentocht. Jouw team inschrijven? Dat kan vanaf vrijdag 18 november tot en met zondag 11 december via www.dddq.nl

Samen met Stichting DongenIce heeft De Dongense Dorps Quiz dit initiatief al een aantal jaar op de plank liggen. Peter van der Maade en Maurice Aarts, voorzitters van De Dongense Dorps Quiz en DongenIce, zijn daarom blij het dit jaar eindelijk te mogen organiseren. “Met het succes van De Dongense Dorps Quiz mag een quiz in de gezellige decembermaand niet ontbreken. Met wie kunnen we dat beter oppakken dan DongenIce én de Dongense horecagelegenheden,” aldus Peter.

 

Hoe werkt het?

De Dongense Pop Quiz (DDPQ) bestaat uit vier spelrondes van ongeveer een half uur. Iedere ronde speel je op een andere locatie; in één van de horecagelegenheden van Dongen. Natuurlijk heb je bij iedere ronde ook tijd voor een drankje en genoeg tijd om naar de volgende locatie te gaan.

Jouw team mag bestaan uit maximaal vier personen.

 

Inschrijven

Je schrijft je team van maximaal vier personen in via de website van de Dongense Dorps Quiz: www.dddq.nl. Dat kan vanaf vrijdag 18 november tot en met zondag 11 december. Er zijn maar 130 plaatsen dus schrijf je snel in. Want vol = vol.

 

Kosten

Meedoen kost € 10,00  per team.

 

Meer weten of vragen?

Voor informatie zie de website www.dddq.nl.

 

We kijken uit naar jouw inschrijving!

Doe mee aan De Dongense Pop Quiz op woensdag 21 december 2022