De Dongense Dorps Quiz 2021 gaat niet door

De Dongense Dorps Quiz 2021 gaat niet door

Na de laatste persconferentie, heeft de organisatie van De Dongense Dorps Quiz (DDDQ) alle mogelijkheden bekeken voor het organiseren van DDDQ 2021. Met de huidige regelgeving rondom Corona moeten er al vele aanpassingen gedaan worden om de quiz te spelen. En met het gegeven dat er 5 dagen voor de quiz gepland staat er een nieuwe persconferentie volgt waarvan de inhoud erg onzeker is. De mogelijkheid is dan ook reëel dat op het allerlaatste moment in zeer korte tijd de quiz aangepast moet worden aan eventuele wijzigingen in de richtlijnen.

Met deze vooruitzichten heeft het bestuur van DDDQ dan ook besloten om DDDQ nog een jaartje uit te stellen. We gaan ervan uit dat we in 2022 zonder beperkingen weer een spetterende quiz kunnen spelen op de manier die Dongen gewend is. Noteer al vast de volgende data in je agenda. Op zaterdag 1 oktober 2022 DDDQ en op zaterdag 15 oktober 2022 de prijsuitreiking.

Graag tot volgend jaar.

De Dongense Dorps Quiz 2021 gaat niet door