We gaan weer quizzen!

We gaan weer Quizzen!

Op 25 september 2021 spelen we de zesde editie van De Dongense DorpsQuiz organiseren. De prijsuitreiking zal op 9 oktober 2021 plaatsvinden in de Cammeleur.

Wie kan er meedoen?

Iedereen kan meedoen, jong en oud.  De Dongense Dorps Quiz kan gespeeld worden met teams van ongeveer 12 personen. Is je team (veel) te groot, overweeg dan om op te splitsen in 2 teams. Is je team te klein? Vraag eens aan de buren of ze mee willen spelen, of misschien mensen van school, de sportclub, enz.

Wat heb je nodig?

De quiz wordt gespeeld vanaf een speeladres in de gemeente Dongen. Voor het beantwoorden van de vragen is een goede internetverbinding noodzakelijk. Ook zullen er opdrachten op diverse locaties in Dongen uitgevoerd moeten worden.

Inschrijven

Als u al eerder heeft deelgenomen weet u dat omstreeks mei de inschrijving op een locatie in Dongen plaatsvindt. Omdat de huidige situatie dat niet toelaat is de inschrijving daarom in 2021 uitsluitend online. Nieuw is dat het inschrijfgeld (€ 45,00 per team) via iDeal betaald dient te worden. Inschrijven door op onderstaande knop te klikken:

Inschrijven kan vanaf 16 mei tot en met 30 juni 2021.

Jullie doen toch ook (weer) mee?