Geen Dongense Dorpsquiz in 2020

Afgelopen januari zijn wij gestart met de voorbereidingen van de 6e editie van De Dongense DorpsQuiz (DDDQ). Gewoonlijk zou in deze periode de inschrijfdag plaatsvinden, maar ook wij zijn overvallen door het coronavirus.

Dat COVID-19 gevolgen zou hebben voor de dorpsquiz was ons al snel duidelijk. Want kunnen we wel terecht op de door ons beoogde locaties? Is het verantwoord om start- en/of buitenopdrachten te organiseren waarvoor tientallen deelnemers samen moeten komen? Wat zijn de mogelijkheden voor teams van 12 tot 15 personen om bij elkaar te zitten? Et cetera..

Met deze onzekerheden in het achterhoofd hebben wij als bestuur unaniem besloten om dit jaar géén dorpsquiz te organiseren. In 2020 dus geen 6e Dongense DorpsQuiz. We hopen dat de omstandigheden zodanig verbeteren dat we volgend jaar een volwaardige quiz kunnen organiseren en wel op zaterdag 25 september 2021. De feestelijke avond/prijsuitreiking volgt twee weken later op zaterdag 9 oktober 2021.

Wij wensen alle (potentiële) deelnemers sterkte toe en hopen iedereen volgend jaar bij de quiz in goede gezondheid te ontmoeten. Blijf gezond en let goed op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Het DDDQ-bestuur